Kymppi Group Oy

Kymppi Group Oy: pitkäjänteistä kumppanuutta kansainvälisen palveluyrityksen liiketoiminnan kehittymiseksi

Kymppi Group on prosessiteollisuuden putkistojen ja laitteistojen eristyksiin, telineprojekteihin sekä talotekniikkaan erikoistunut kansainvälinen projektipalvelyritys. Konserni työllistää noin 300 alan ammattilaista eri projekteissaan.

Olen toiminut Kymppi Groupin kehittämiskumppanina vuodesta 2011 lähtien tehden monipuolisia liiketoiminnan ja organisaation kehittymiseen tähtääviä töitä. Tekesin Liideri-ohjelman rahoittamassa KymppiPRO -projektissa organisaation toimintaa kehitettiin liiketoiminnan lähtökohdista kokonaisvaltaisesti. Käytännössä tämä tarkoitti mm. organisaation toimintamallien, prosessien ja rakenteiden kehittämistä. Tärkeä osa kehittämistyötä oli myös yrityksen sisäisen viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittäminen, mitä tuettiin esimerkiksi sähköisillä työkaluilla ja Business coachingilla. 

Olen myös tuottanut sisällön Kymppi Groupin sidosryhmälehti 10-Uutisiin vuosien ajan.

Kehitysjohtaja Johanna Koskelainen, Kymppi Group Oy:

“Ulkopuolinen, mutta liiketoiminnan haasteet hyvin ymmärtävä sparraaja on auttanut meitä kyseenalaistamaan toimintatapojamme ja parantamaan toimintaamme jatkuvasti. Liiketoiminnan tarpeisiin pohjautuva yhteistyö on vaivatonta, olipa sitten kyseessä henkilöstön rekrytointi tai kehittäminen,  viestintä tai avainhenkilöiden coaching.  Kumppanuussopimus tuo kehittämiseen joustoa, sillä saamme Terhin avuksemme aina tilanteen vaatiessa.”

kymppiGroup_s

Kymppi Group Oy
css.php