Vuolle Setlementti ry

Vuolle Setlementti ry: aktiivinen kolmannen sektorin toimija kehittää ihmisläheisesti

vuolle

Vuolle Setlementti on yleishyödyllinen yhdistys, joka toteuttaa koulutus-, hyvinvointi- ja yhteisötyöpalveluita sekä luo rohkeasti ihmisläheisiä palvelukokonaisuuksia koko elämän varrelle. Yhdistys työllistää noin 350 henkilöä. Toiminnoissa on myös mukana satoja  aktiivisia vapaaehtoistoimijoita.

Toimin Vuolle Setlementissä vuokrakehityspäällikkönä lähes vuoden ajan. Tänä aikana tein monipuolista kehittämistyötä yhdessä johdon ja henkilöstön kanssa. Toiminnaltaan varsin laajan yhdistyksen organisaatiota, johtamisjärjestelmää ja toimintamalleja selkeytettiin. Tärkeä osa työtä oli myös sisäisen yhteistyön ja viestinnän kehittäminen sekä esimiesten valmentaminen johtamisrooleissaan. Luova ja aktiivisesti työtään kehittävä työyhteisö ammensi keskusteluista, minkä pohjalta asioita vietiin jämäkästi eteenpäin kohti tavoitteita.

Toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen, Vuolle Setelementti:

Terhi toi toimintaamme selkeyttä ja reipasta energiaa. Hän lähti jämäkästi kehittämään toimintaamme kohti yhdessä sovittuja tavoitteita. Saimme selkeytettyä organisaatiota ja johtamiskäytäntöjä, kehitettyä toimintamalleja sekä parannettua sisäistä viestintää. Projektin jälkeen olemme tehneet yhteistyötä esimerkiksi työhyvinvointikoulutuksissa.

settlementti_s

Vuolle Setlementti ry
css.php