Syksy on uudistumisen aikaa!

SolPoint Oy täytti kesällä neljä vuotta. Takanani on neljä mielenkiintoista, haastavaa ja antoisaa vuotta.
Päätökseni siirtyä palkkatyöstä yrittäjäksi syntyi työelämän muutosten seurauksena: palkkasin coachin, tutkailin itseäni, arvojani ja osaamistani. Huomasin, että viihdyn muutosten keskellä sparraten organisaatioita ja yksilöitä kehittymään. Esimiehen ja kehittäjän rooleista minulla olikin jo kokemusta, mutta halusin kehittyä myös valmentajana ja kouluttajana. Ja tienata tällä jopa elantoni. Irtisanouduin, perustin yrityksen ja otin rohkean hypyn tuntemattomaan.

Tänään olen organisaation kehittämisen, valmentamisen ja kouluttamisen innostunut ammattilainen. Kiitos siitä kuuluu asiakkailleni ja yhteistyökumppaneilleni. Tuen asiakkaitani muutosten keskellä ja autan heitä kehittymään ja saavuttamaan tavoitteitaan. Edistän selkeiden toimintamallien kehittymistä, avointa vuorovaikutusta ja hyvää johtamista. Samalla kehittyvät myös organisaation kulttuuri, uskomukset ja asenteet.

Onnea siis SolPointin seuraavalle nelivuotistaipaleelle, jota odotan uteliaana ja innostuneena. Tänään julkaistut uudistuneet kotisivut kertonevat, että olen jälleen uuden edessä.  Pysyvää on kuitenkin se, että haluan olla kehittämässä suomalaisia organisaatioita, työelämää ja kilpailukykyä jatkossakin!

Terhi

Syksy on uudistumisen aikaa!
Tagged on:             

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php